8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

Tiedote 24.3.2015: PING Helsinki kokoaa suomalaiset bloggaajat, vloggaajat ja instaajat ennennäkemättömällä laajuudella

PING Helsinki kokoaa suomalaiset bloggaajat, vloggaajat ja instaajat ennennäkemättömällä laajuudella

Sosiaalisen median sisältöjen tekijät ja yritysyhteistyökumppanit yhteen kokoavaan PING Helsinki -tapahtumaan osallistuu tulevana perjantaina 55 suosittua kotimaista bloggaajaa, instagrammaajaa ja youtubettajaa. PING Helsinkiin ovat tervetulleita myös seuraajat.

Näin laajaa, eri toimialojen sosiaalisen median sisällöntuottajia kokoavaa tapahtumaa ei ole Suomessa aiemmin järjestetty: osallistujien kanavat tavoittavat suoraan lähes kolme miljoonaa seuraajaa Suomessa ja maailmalla.

PING Helsinkiin osallistuvien joukossa on suosittuja perhe-, ruoka-, lifestyle- ja matkablogeja, peli- ja kauneustubettajia sekä Suomen seuratuimpia instagrammaajia.

Bloggaajat, instaajat ja tubettajat ovat netin mielipidevaikuttajia, jotka tavoittavat päivittäin tuhansia ihmisiä, ja ovat siksi myös yrityksille kiinnostavia yhteistyökumppaneita. PINGin tavoitteena on auttaa sisällöntuottajia ja yrityksiä tekemään yhteistyötä, josta myös seuraajat hyötyvät parempien sisältöjen muodossa.

– Tavoitteenamme on törmäyttää mahdollisimman erilaisia sisällöntuottajia ja yritysten edustajia sekä antaa osallistujille uusia ideoita ja mahdollisuus oppia. Kaiken keskiössä ovat kiinnostavat sisällöt ja yhteisten pelisääntöjen kehittäminen alalle, joka vielä hakee muotoaan, kuvailee tapahtuman ohjelmasta päävastuun kantanut Aku Varamäki.

PING Helsingin ohjelmassa näkyy kuvan ja liikkuvan kuvan merkityksen kasvu. Osallistujat voivat osallistua työpajoihin, jotka käsittelevät esimerkiksi Youtuben ja instragramin mahdollisuuksia markkinoinnissa tai kuulla suoraan Justimuksen tekijöiltä, mitä suositun Youtube-kanavan rakentaminen ja tv-ohjelman tekeminen on vaatinut.

Yksi päivän kohokohdista on kauneustubettaja Sara Mozeticin puheenvuoro.Itseoppineen Saran Youtube-kanavalla on yli 600 000 tilaajaa ja se on omassa kategoriassaan Pohjoismaiden suosituin. Tapahtumassa käsitellään myös sisällöntuottajien ansaintamalleja, yhteistyön pelisääntöjä ja jaetaan hyviä esimerkkejä.

Eckerö Linen m/s Finlandialla 27.3. järjestettävään tapahtumaan pääsevät mukaan myös kanavien seuraajat. lltaPING tarjoaa osallistujille työpajoja, joita vetävät ansioituneet sisällöntuottajat ja asiantuntijat. Ohjelmassa on trashionista-bloggaaja Outi Pyyn kierrätysmuoti-työpaja, sisustusvinkkejä Adalmina’s Secret -blogin kirjoittajan Anna Räihän ohjauksessa, valokuvaustaMikko Lagerstedtin johdolla sekä meikkileikki kauneus- ja kosmetiikkabloggaaja Saara Sarvaksen opastuksessa. Vakavampaan aiheeseen tarttuu kouluttaja Satu Valtere vihapuhetta ja nettikiusaamista käsittelevässä esityksessään. Samalla osallistujat pääsevät tapaamaan muitakin seuraamiaan bloggaajia, instaajia ja tubettajia sekä tietenkin toisiaan.

– IltaPING tarjoaa seuraajille ainutlaatuisen mahdollisuuden lähteä viettämään hauskaa, toiminnallista iltapäivää huipputyyppien opastuksessa sekä iltaa omien suosikkibloggaajien, -instaajien ja -tubettajien kanssa. Näin laajamittaista fanitapaamista ei ole Suomessa ennen järjestetty, eikä tällaista tilaisuutta ihan heti tule, Varamäki vinkkaa.

IltaPINGin liput ovat myynnissä vielä keskiviikkona 25.3.

PING Helsingin tavoitteena on kehittää sisältömarkkinoinnin tilaa Suomessa. Tapahtuma koostuu kansainvälisistä keynote-puheenvuoroista ja workshopeista sekä sisällöntuottajien elämyksellisistä kierroksista Tallinnassa. Tapahtuman yritysliput on loppuunmyyty.

Tapahtuman tuottavat Inna-Pirjetta Lahti (Innastus Oy), Aku Varamäki (Enthusiast Oy), Sanna Salovuori (Tuotantotoimisto Laulain) ja Marinella Ruusunen (Kaukokaipuu-matkablogi). Sisällöllisinä kumppaneina toimivat Kauas Creative ja KLOK sekä sisällöntuottajien ohjelman Tallinnassa tuottava Pieni Ideapuoti Oy.

PING Helsingin yhteistyökumppaneita ovat Olympus, Lumene, Expedia, Estrella, Visit Tallinn, Eckerö Line, Solo Sokos Hotel Estoria, Visit Finland sekä Flockler.

Lisätietoja:

Aku Varamäki                                                      Inna-Pirjetta Lahti

Tuottaja                                                                Tuottaja

aku@enthusiast.fi                                               inna-pirjetta.lahti@innastus.fi

0400 342234                                                       050 3760824

www.pinghelsinki.fi

www.facebook.com/pinghelsinki

www.twitter.com/pinghelsinki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *