8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

Tuloksellista markkinointia pienellä budjetilla

Tiedote 31.3.2016

Sosiaalisen median pioneeri ja bisnesenkeli Caterina Fake PING Helsingin keynote-puhujaksi

Miten tunnistaa ja luoda omaa liiketoimintaa tukevaa sisältöä, millaisia vaikutuksia sisällöntuotannolla on oman bisneksen kasvattamiseen ja miten tehdään tuloksellista markkinointia pienelläkin budjetilla?

Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaus PING Helsingissä 13.5.2016, kun palkittu yrittäjä, hallitusammattilainen ja sijoittaja Caterina Fake saapuu keynote-puhujaksi. Fake tunnetaan mm. Flickrin, Finderyn, Hunchin sekä helsinkiläisen Siili-kahvilan perustajana ja naisena useiden somekanavien ja -palveluiden takaa.

Fake uskoo, että yhteisöllisyys, verkostoituminen ja innovatiivisuus voivat tehdä internetistä humaanin ja turvallisen ympäristön, joka heijastuu liiketoiminnan kehittämisen lisäksi koko yhteiskuntaan. Katso koko ohjelma ja kansainväliset kiinnitykset täältä!

PING Helsinkiä isännöivät upeat Ronja Salmi ja Tuomo Meretniemi

Salmi on tullut tunnetuksi sisältöjen monitoiminaisena, joka juontajan ja toimittajan töiden ohella on julkaissut jo useita nuorten- ja lastenkirjoja. Tunnetuimpia Salmen projekteja ovat Ystäväni Hevonen -instagram-tilin yli 24 000 seuraajan kanssa kirjoitettu kirja sekä yli 2,5 miljoonaa katselukertaa kerännyt koululaisten sarja “Onks noloo?”.

Meretniemi taas on Aurinkomatkojen entinen toimitusjohtaja ja sisällöntuotannon ja digitaalisen oppimisen kehittäjä, joka lähtee kesällä kuusi vuotta kestävälle maailmanympärysmatkalle testilaboratorionaan purjehdusvene ja omat kouluikäiset lapsensa.

“PING Helsinki vakuutti minut sisällöillään ja suosittelen tapahtumaa jokaiselle markkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilaiselle. Viime vuoden tapahtuman jälkeen sain inspiraation digitaalisen koulun ja maailmanympäripurjehduksen yhdistämiselle. Kuusi vuotta kestävä Sail for good -projekti keskittyy digitaalisen oppimisen mahdollisuuksiin ja toimii kokeellisena laboratoriona uudenlaisille opetusmenetelmille, digitaalisille oppisisällöille ja oppimisalustoille. Se pyrkii myös löytämään keinoja joilla teknologiaa hyödyntämällä korkealaatuinen opetus tehtäisiin mahdolliseksi myös kehitysmaissa.” – Tuomo Meretniemi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *