8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

Kuulumisia PING Helsingin kulisseista

Järjestyksessään toista PING Helsinki -tapahtumaa on suunniteltu täydellä teholla. Yhteistyökumppaniksemme lähtenyt, Kirkkonummen upeissa maisemissa sijaitseva Långvik Congress Wellness Hotel tarjoaa pingiläisille komeat tilat innostavaan päivään, jonka aikana suomalaiset ja kansainväliset keynote-puhujat nousevat lavalle kertomaan sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon uusista tuulista sekä valloillaan olevista trendeistä. Ohjelmassa on viime vuoden tapaan myös mielenkiintoisia työpajoja.

PING Helsinki hosted by Långvik kokoaa yhden päivän ajaksi 250 Content Gurua ja 250 Business Hippiä keskustelemaan ja haastamaan toinen toisensa tuottamaan entistä parempia sisältöjä, jotka vievät alaa eteenpäin.

Tapahtuman aikana lanseerataan Inna-Pirjetta Lahden ideasta syntynyt PING Ethics -koodisto, jonka avulla vielä villinä läntenä tunnetun alan pelisääntöjä halutaan kirkastaa entisestään.

Ihanasta mammalomasta nauttiva Aku ei ole malttanut pysyä erossa tapahtuman järjestämisestä, eli PINGin naismäärä on kasvanut pienen tytön myötä viiteen.

Toinen julkaistuista yhteistyökumppaneistamme, Sonera, haluaa mahdollistaa 200 Content Gurun pääsyn Suomen eturivin tapahtumaan. Haku on auki, ja valittujen sisällöntuottajien lippu pitää sisällään meno-paluun Helsingistä Långvikiin, päivän ohjelman tarjoiluineen sekä iltabileet.

Business Hippien lipunmyynti on myös auki, ja early bird -hinnalla varmistat pääsysi niille sosiaalisen median festareille, joita ei missään tapauksessa halua missata. Onhan PINGin tavoitteena nousta Slushin kaltaiseksi menestystarinaksi, rahkeet ja tekemisen into kun siihen jo löytyvät.

Osallistu keskusteluun ja pöhinään #pinghelsinki-hashtagia käyttäen, laita Twitterimme ja Instagramimme seurantaan, jaa ajatuksiasi PING Helsinki -ryhmässä ja peukuta tapahtuman virallista Facebook-sivua. Ja muista seurata blogiamme – se päivittyy tästä eteenpäin viikoittain.

Nähdään 13.5.2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *