8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

Laattaa lattialla, kakkaa pesukoneessa – korvaisitko?

Tänään Slushissa lanseerattiin maailman ensimmäinen vertaisvakuutussovellus Fair. PING Helsinki on mukana sovelluksen lanseerauksessa osana Soneran laajempaa, vaikuttajamarkkinoinnin strategiaan liittyvää yhteistyötä. Myös PING Helsinki Ambassadors –verkostosta koottu vaikuttajajoukko oli mukana ideoimassa sovelluksen lanseerausta. Vaikuttajamarkkinoinnin sisällyttäminen yrityksen sisältöstrategiaan sai uutta potkua yritysten ja sisällöntuottajien kohtaamisesta eli PING Helsingin törmäyttämisworkshopista.

Lue kaikki Aamukahvilla-Henriikkan, Tämän Kylän Homopoika -Einon, Valeäiti-Hannen ja Vastaisku Ankeudelle -Jennyn postaukset alta!

Fair vertaisvakuutus

Tämän kylän homopoika: Huonon onnen kanssa hyvissä väleissä

Aina huono onni ei näyttäydy edes aineellisina vahinkoina, vaan voi aiheuttaa harmia henkisellä tasolla. Olen hyvin vahva voittajaehdokas, kun puhutaan vaikka huonoista treffeistä. Sitä maalailee mielessään haavekuvia siitä, kuinka ensisilmäyksellä tietää jutun toimivan ja kestävän. Keskustelun polveilevan tuntikausia täysin oikeilla urilla ja sanattoman viestinnän täydentävän sen, mitä ei ehdi sanoa. Kuinka leijuu onnellisena kotiin, huumassaan lupaa feissarille lahjoittaa kohtuuttoman suuren kuukausisumman hyväntekeväisyyteen ja miettii uskomatonta onnea joka kestää. 

Ja sitten todellisuudessa joutuukin katsomaan huonoa leffaa, kuuntelemaan toisen monologia siitä kuinka on niin lahjakas ja kokenut ja osaava, ettei oikeastaan voi työskennellä kenenkään muun kanssa koska ei kestä muiden kyvyttömyyttä. Ja jotenkin vielä huomaa maksaneensa koko illan toisen erinomaisuudesta huolimatta. Niissä tilanteissa on mielessään (tai somessa) kironnut huonoa onneaan ja hukkaan mennyttä aikaa ja rahaa. Onneksi enää ei tarvitse, vaan voi hakea korvausta Fairista.

Lue Einon koko postaus täältä!

Fair vertaisvakuutus

Valeäiti: Kakkaa pesukoneessa – korvaisitko?

Mies viikon poissa, minulla lapset ja angiina. Wolttasin kaikki viikon ruoat ja vuokrasin leffan per päivä iTunesista. Korvauspyyntö 95€. Korvaisitko? 

Tiedättekö sen fiiliksen kun jotain pientä rikkoutuu mutta sen arvo ei ylitä vakuutuksen omavastuuta?

Hah, tottakai te tiedätte, teillä on pieniä lapsia. Rikkoutuneiden mukien, kännyköiden ja kameroiden alttarilla on varmaan kaikki vanhemmat laskeneet aameniaan ja omavastuiden kumulatiivista määrää. Kiroillut mielessään, ettei sitä taaperon suussa vesivahingon kokenutta iPhonea kannata edes laittaa vakuutukseen. Jatkossa kannattaa, sillä tänään julkaistu Fair saattaisi hyvinkin korvata omavastuun ja ehkä hermojen lepyttelyyn ostetut suklaatkin.

Lue Hannen juttu kokonaisuudessaan täältä! 

Fair Vertaisvakuutus

Vastaisku Ankeudelle: Korvaisitko sinä pilalle menneet treffit tai vessanpönttöön tippuneen luurin?

Useimmissa perheessä lienee joku, jonka älypuhelin on käväissyt uimassa vessanpöntössä tai anopilta saatu perintömaljakko on rikkoutunut. Kun muistelen harmittavia, mutta toki suuressa mittakaavassa aika harmittomia takaiskuja, nousee mieleen myös muisto upouudesta, vaaleasta villakangastakista, jonka pesettäminen onnistui vain ammattilaisella ja jonka päälle bussi roiskautti kuravedet keskustassa. Myös lennon aikana kadonneet lastenvaunut, haljennut squash-maila, hääjuhliin matkalla katkennut kengän korko ja tuulilasiin lentänyt kivi ovat esimerkkejä sattumista, jotka ärsyttävät, vaikka ne eivät kaadakaan maailmaa.

Itsetutkiskelun, itsetuntemuksen kasvun ja suurempien vastoinkäymisten ja murheiden kohtaamisen kautta olen kuitenkin itse saanut ymmärrystä näiden pienempien pulmien käsittelyyn. Sitä ei jaksa todellakaan enää jokaisesta mutkasta elämässä lotkauttaa korviaan. Usein pystyn näkemään pienessäkin murheessa jotain hyvää ja ensimmäinen mieleen nouseva asia on usein se, että no onneksi ei käynyt pahemmin, olis voinut tapahtua vaikka mitä. Maljakko, tuulilasi ja älypuhelin ovat kuitenkin vain materiaa, jonka voi rahalla korvata.

Lue Jennyn positiiviset ajatukset täältä!

Fair vertaisvakuutus

Aamukahvilla: Mitä vakuuttaisin, jos voisin vakuuttaa ihan mitä vain?

Kuka vakuuttaisi onnenkalsarini? Kuka korvaisi, jos menettäisin oranssin, maailmaa kiertäneen pandamukini? Montako euroa maksettaisiin, jos unohtaisin mieleni perältä kaikki kultaiset reissumuistot?

Tunnearvoisia esineitä ei korvata, eikä vakuuteta. Niistä ei myöskään saa kallista jälleenmyyntihintaa. Olen huomannut sen Facebook-kirpputoreilla, jossa jotkut verrattomat pyytävät hurjia hintoja itselleen tärkeistä esineistä: “Joo, mutta kun mä sain tän mun ekalta poikaystävältä.”

Haluaisin ehdottomasti korvauksia, jos tulipalo polttaisi poroksi kaikki lapsuuteni paperivalokuvat. Enkä laittaisi pahaksi, jos jokaisesta unohtuneesta muistosta tililleni tipahtaisi sopiva summa.

Lue Henriikkan koko juttu!

Miten vaikuttajamarkkinointi liittyy sovelluslanseerauksiin ja miten sitä kannattaa hyödyntää? Lue Inna-Pirjetta Lahden kirjoitus PING Helsingistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *