8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

Millainen on PING Helsingin dna?

Yksi PING Helsingin järjestäjiä eniten mietityttänyt asia oli PING Helsinki dna – mikä PING Helsinki on, miltä se näyttää, tuoksuu, maistuu ja tuntuu? Festarifiilis, jota tavoiteltiin, tarvitsi syntyäkseen upeat osallistujat, mutta myös inspiroivat puitteet, joissa nauttia tapahtumasta. Kävimme useaan otteeseen keskusteluja yhteistyökumppaneidemme kanssa, pinnailimme Pinterestistä referenssikuvia ja koitimme parhaamme mukaan visualisoida kumppaneillemme sen, miltä PING Helsingin pitäisi myös sen osallistujille näyttää.

Ja näin jälkikäteen voimme onneksemme todeta, että onnistuimme tehtävässä erinomaisesti!

Copyright Katarina Kirvesmäki
Copyright Katarina Kirvesmäki

LÃ¥ngvikin kongressihotelli ja Lataamo vastasivat kaikesta käytännön toteutuksesta, kuten upeista valoheitinlogoista ja PING Helsingin väreillä luodusta tunnelmasta. Yhteistyökumppanimme IKEA taas varmisti, että jokainen yksityiskohta oli viimeistä piirtoa myöden mietitty. Halusimme tuoda esille myös miljöötä, jossa upea LÃ¥ngvik sijaitsee – meren rannalla, kauniin Suomen luonnon keskellä. Kaikessa tekemisessä pyrittiin vastaamaan kysymykseen “Sopiiko tämä PING Helsingin dna:han?” ja näin uskallettiin ottaa hullultakin kuulostavia askeleita. Ilman tapahtuman dna:ta tuskin olisi tullut mieleen ripustaa aurinkovarjoihin kangassuikaleita tai ratkaista päälavan istuinhaaste valaistuilla kuutioilla.

© Eino Nurmisto / https://www.facebook.com/einonurmistophotography
© Eino Nurmisto / https://www.facebook.com/einonurmistophotography
Copyright Rimma Photography
Copyright Rimma Photography

Yksi tämän kevään parhaista päivistä olikin se, kun Lataamon Taru Knuutisen kanssa pääsimme IKEAan shoppailureissulle! Kaikki ne ihanat kuosit ja värit yhdistettyinä kukkiin ja kesän puutarhakalustetrendeihin loivat PING Helsingin dna:han sen kuuluisan viimeisen silauksen, jota ilman festaritunnelma ei olisi ollut täydellinen!

Somistuksessa käytettiin runsaasti värikkäitä kukkia, ruukkuja, kankaita ja pihakalusteita. Tapahtuman vapaaehtoiset työskentelivät koko varsinaista festaripäivää edeltäneen päivän hiki hatussa ja sormet verillä, kun kankaita ja teippiä tarvittiin metritolkulla.

Copyright Katarina Kirvesmäki
Copyright Katarina Kirvesmäki

Hippimeininkiä #pinghelsinki #contentguru #kotoapoistuja #sisältömarkkinointifestarit #långvik

Kuva, jonka Annika / Kotoapoistuja-blogi (@annika_kotoapoistuja) julkaisi

PS. IKEAlla oli festareilla myös upea, lähes viidakkomainen kuvauspaikka, josta moni kävijä ammensikin inspiraatiota oman parvekkeen tai terassin sisustamiseen. Olemmekin kuulleet huhuja, että tapahtuman järjestäjätkin hullaantuivat somisteista niin, että nyt yhden jos toisenkin oma piha on kuin suoraan IKEAn katalogista..