8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

PING Helsinki kokoaa Suomen verkkovaikuttajat yhteen toukokuussa

Tiedote 4.2.2016

Bisneshipit kohtaavat tubettajat

PING Helsinki kokoaa Suomen verkkovaikuttajat yhteen toukokuussa

Sosiaalisen median sisällöntuottajat ja sisältömarkkinoinnin parissa työskentelevät yritysten edustajat kokoontuvat päiväksi saman katon alle 13.5.2016 Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin Kirkkonummelle.

Nyt toista kertaa järjestettävän PING Helsinki -tapahtuman tarkoituksena on kehittää kotimaista sisältömarkkinointiosaamista sekä luoda verkostoja ja yhteisiä pelisääntöjä nuorelle toimialalle.

PING Helsinki tarkoittaa sisältömarkkinoinnilla tavoitteellista kaupallista yhteistyötä sisällöntuottajan ja yrityksen tai organisaation välillä. Tapahtuma on avoin kaikille sisällöntuottajille ja sisältömarkkinoinnin toteuttajille, jotka haluavat kehittää sisältöjä  ja tehdä tuloksellista yhteistyötä.

PING Helsinki kutsuu mukaan 200 sisällöntuottajaa eli bloggaajaa, instagrammaajaa ja youtubettajaa sekä muuta digimaailman vaikuttajaa ja someilmiöiden luojaa kokemaan sosiaalinen media livenä yhden päivän aikana. Sisällöntuottajahaku avautuu tänään ja jatkuu helmikuun loppuun asti.

Haluamme tarjota sisällöntuottajille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua toistensa sekä yritysten markkinointipäättäjien kanssa ja saada koulutusta omalla toimialallaan, jonka merkitys on jo laajasti tunnustettu, mutta pelisäännöt hakevat vielä muotoaan, kertoo tapahtuman co-founder Inna-Pirjetta Lahti Kohtaamistoimisto Innastuksesta.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Sonera, joka omalla panoksellaan mahdollistaa sisällöntuottajien osallistumisen tapahtumaan.

Hyvien ja kiinnostavien sisältöjen merkitys kasvaa markkinoinnissa vauhdilla. Yhteistyö sisällöntuottajien ja yritysten kesken kaipaa tiivistä vuoropuhelua ja selkeitä pelisääntöjä, mihin Ping Helsinki tarjoaa oivat puitteet. Laadukkaista sisällöistä on kasvamassa rohkeille yrityksille merkittävä kilpailuetu, Soneran brändi- ja markkinointijohtaja Erna Rusi arvioi.  

Tavoitteena sisältömarkkinoinnin Slush

Sisällöntuottajien lisäksi mukaan kutsutaan saman verran liike-elämässä sisältömarkkinoinnin ja somekanavien parissa työskenteleviä päättäjiä ja asiantuntijoita. PING Helsinki on tapahtuma, jossa yritysten markkinointipäättäjät saavat monipuolista oppia nopeasti muuttuvasta sisältömarkkinoinnin kentästä ja kaupallisista yhteistyömahdollisuuksista

Näemme selvän tilauksen tapahtumalle, joka tuo yhteen verkkovaikuttajat ruutujen takaa. Uskomme, että PING Helsingistä voi kasvaa sisältömarkkinoinnin Slush, joka tuo aidosti lisää bisnestä sekä sisältöjen tekijöille että niitä hyödyntäville yrityksille, Lahti visioi.

Päivän teemoina etiikka, mitattavuus ja erilaiset kanavat ja kerronnan muodot

Viime vuotiseen tapaan PING Helsinki tuo tapahtumaan huippunimiä maailmalta. Keynote puheenvuorot inspiroivat ja innostavat tarinankerrontaan. Käytännönläheisissä workshopeissa päästään ammentamaan oppia omaan työhön ja tekemiseen.

Upeat puitteet tapahtumalle tarjoaa Långvikin kokous- ja kylpylähotelli, joka omalta osaltaan haluaa olla mukana kertomassa tarinaa sosiaalisen median eri kanavissa.

Valmistaudumme innolla vastaanottamaan Suomen eturivin verkkovaikuittajat vieraaksemme. Haluamme tarjota PING Helsingille upeat puitteet ja osoittaa oman osaamisemme monipuolisuuden ja parhaat puolet luomalla ikimuistoisen tapahtuman kaikille osallistujille, LÃ¥ngvikin hotellinjohtaja Inka Uusitalo iloitsee.

PING Helsingin yritysvieraiden eli Business Hippien -liput ovat myynnissä nyt, early bird -hinta voimassa 15.2.2016 asti.

Tapahtuman tuottavat Inna-Pirjetta Lahti (Innastus), Aku Varamäki (Enthusiast), Sanna Salovuori (Tuotantotoimisto Laulain) ja Marinella Ruusunen (Kaukokaipuu-matkablogi).

 

Lisätiedot: Inna-Pirjetta Lahti, inna-pirjetta.lahti@innastus.fi, puh. 050 3760 824

PING Helsinki hosted by LÃ¥ngvik 13.5.2016

www.pinghelsinki.fi

www.facebook.com/pinghelsinki

www.twitter.com/pinghelsinki

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *