8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

PING Helsinki kiinnitti kansainväliset tähdet

minnasalami

Reilu viikko sitten Helsingin Sanomissakin haastateltu Minna Salami on tuttu puhuja tapahtumissa (mm. TEDx‐puhe vuonna 2014) ja yliopistoissa ympäri maailmaa.

Bloggaaja, kirjailija, puhuja – maailman 12 merkittävimmän mielipidevaikuttajanaisen listalle nostettu nigerialais-suomalainen Minna Salami on yksi PING Helsingin vaikuttavista keynote-puhujista. Hänen MsAfropolitan-bloginsa kerää kuukausittain satojatuhansia lukijoita ja esittelee afrikkalaista populaarikulttuuria täysin ennennäkemättömällä tavalla – feministisestä näkökulmasta. Salami on tinkimätön yhdenvertaisuuden puolustaja ja hän onkin antanut kasvot ja äänen afrikkalaisille naisille, joita ei ole aiemmin totuttu näkemään julkisessa keskustelussa ja asiantuntijarooleissa.

Vallankumouksellista bloggaamista

Salami on blogillaan käynnistänyt vallankumouksen, jossa afrikkalaiset naiset uskaltavat ja saavat ottaa kantaa muodin ja perheen ohella myös politiikkaan ja yhteiskuntaan. Hän on inspiroiva puhuja ja tuttu lukemattomista tapahtumista ja yliopistoista ympäri maailmaa.

Salamin uran huippuhetkiä ovat olleet. lähes 4 miljoonaa katselukertaa keränneen TEDx-puheen pitäminen vuonna 2014 ja mittavan joukkorahoituskampanjan kerääminen nigerialaiselle raiskaustukikeskukselle. PING Helsingissä Salami puhuu otsikolla “Kuinka bloggaaminen ja sosiaalinen media muuttavat maailmaa”.


Futurist Keynote Speaker Gerd Leonhard

Futuristi Gerd Leonhard ensimmäistä kertaa Suomeen

Vaikka futuristina tunnettu Gerd Leonhard on puhunut yli 1500 tapahtumassa yli 40 maassa vuodesta 2005 alkaen, saapuu mies ensimmäistä kertaa Suomeen PING Helsinki -tapahtumaan. Puheessaan Leonhard luo hengästyttävän katsauksen yhteisöllisyyden ja sisältöjen mahdollisuuksiin ja niiden tulevaisuuteen.

Mikäli et ole vielä ostanut lippuasi, toimi pian! Business Hippi -lippuja on myynnissä verkkokaupassamme. 

 

Lue Minna Salamin haastattelu Helsingin Sanomista
Tutustu Gerd Leonhardin blogiin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *