8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

Sisällöntuottajilla lähes 9 miljoonaa seuraajaa!

PING Helsinkiin valitut sisällöntuottajat eli Content Gurut on nyt valittu ja julkaistu PING Helsingin nettisivuilla. Tämän vuoden sisällöntuottajilla on yhteensä lähes 9 miljoonaa seuraajaa – onko sinulla varaa jättää tämä asiakaspotentiaali käyttämättä?

PING Helsingissä pääset kohtaamaan kasvokkain suomalaiset sisällöntuotannon huippunimet tubettajista bloggaajiin ja instaajista snäppääjiin. Youtubea ja tubettamista edustavat mm. supervloggaajat Mmiisas, Eeddspeaks ja GroupBlog ja snäppääjistä paikalle saapuvat ainakin Kalenterikarju, pajupurovuo ja kaisujouppi. Blogiskenen parhaimmistoon lukeutuvat Pupulandia, Kemikaalicocktail ja Havaintoja parisuhteesta ovat niinikään mukana PING Helsingissä. Instagramia edustavat muiden muassa Suomen seuratuimpiin lukeutuvat instaajat Konsta Punkka, Sofia Lavaste ja Teppo Tirkkonen.

Kaiken kaikkiaan PING Helsinkiin saapuu lähes 200 sisällöntuottajaa ja saman verran sisältömarkkinointia tekevien yritysten ammattilaisia. Kätevän Brella-palvelun avulla PING Helsingin osallistujat pääsevät sopimaan myös ennakkoon tapaamisia toistensa kanssa. PING Helsinki tarjoaa paitsi mahdollisuuden tutustua alan vaikuttajiin, myös inspiraatiota, oppia ja ideoita omaan työhön ja tekemiseen rennossa ja hauskassa ilmapiirissä.

Kanavat puhuttavat myös PING Helsinki Battlessa

Erilaisten kerronnan muotojen tulisieluiset puolestapuhujat kohtaavat isolla lavalla PING Helsinki Battlessa. Esillä ovat kiinnostavimmat esimerkit ja luovimmat ratkaisut sanasta, äänestä, kuvasta ja videosta.

Battlea vetää pureva ja riemastuttavalla energialla varustettu Milla Magia Kokko. Kokko on hasan & partnersin strategiajohtaja ja vankkumaton humanisti, jolla on laaja kokemus suomalaisten ja kansainvälisten brändien strategiatyöstä sekä tuore perspektiivi sisältömarkkinoinnin kuluttajaroolista syyslukukauden kestäneen sapatti-irtioton kautta. Battlessa Kokko lietsoo osallistujat pistämään parastaan rakastamansa sisältöformaatin puolestapuhujina.

Osta lippusi nyt! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *