8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

PING Helsingin Content Gurut on valittu

PING Helsingin Content Gurut on valittu

PING Helsinki hosted by Långvik -tapahtumaan saapui mieletön määrä hienoja ja hyvin perusteltuja hakemuksia, joiden joukosta on tänään lauantaina valittu tilaisuuteen kutsuttavat Content Gurut. Heidän lippunsa sponsoroi toinen pääyhteistyökumppanimme Sonera.

Valinnassa olemme painottaneet kanavien ja eri toimialojen monipuolisuutta. Tavoitteenamme on tarjota PING Helsinki -kokemus mahdollisimman laajalle joukolle erilaisia sisällöntuottajia. Lähtökohta on se, että yhtä kanavaa edustaa vain yksi sisällöntuottaja ja kanavan on oltava sisällöntuottajan oma.

Osallistu ja inspiroidu somessa

Mikäli et tällä kertaa ole tapahtuman osallistujien joukossa, niin pysythän kuitenkin matkassamme sosiaalisen median kanavissa tunnisteella #PINGHelsinki. Olet myös lämpimästi tervetullut liittymään avoimeen Facebook-ryhmäämme, jossa jaetaan tietoa alalla puhaltavista uusista tuulista, vinkeistä parempiin sisältöihin ja välillä jopa työpaikkoihin. Samaisessa ryhmässä julkaistaan myös lisätietoa 13.5. lanseerattavasta PING Ethics -koodistosta, josta toivomme olevan iloa myös sinulle!

Liity Facebook-ryhmään täällä.

Toivomme näkevämme nimesi hakijoiden joukossa taas vuonna 2017, jolloin tapahtuma on entistäkin laajempi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *