8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

Odotamme uutta alkuräjädystä – luotko sinä sen kanssamme?

Terveisiä PING Helsingin taajuuksilta ja pääyhteistyökumppanimme Soneran järjestämiltä etkoilta, missä tapetilla olivat #digielämä sekä PINGviini. Naurua, iloa ja innostusta sekä paljon hyviä kysymyksiä.

Kuka väitti, etteivät suomalaiset avaa suutaan? Content Gurut viittasivat niin, että jokainen esitys meni yliajalle.

Se oli vain mahtavaa!


Kuvassa oikealta: Aku, Inna, Sanna, Nella ja PING Helsingin tuorein vahvistus Emmi Nuorgam

PING Ethics -koodisto kirkastaa alan pelisääntöjä

PING Helsingin perustajien, Sannan ja Innan avauspuheenvuorojen jälkeen lavan otti haltuun Aku, yrityksensä Enthusiast Oy:n ja pienen Kaisla-vauvan äiti. Kolmas meistä PING Helsingin perustajista.

Puheenvuoro käsitteli uutta PING Ethics -koodistoa, jonka sisällöntuottajat ja yritykset voivat pian sähköisesti allekirjoittaa. Koodiston tarkoituksena on muun muassa kirkastaa alan yhteisiä pelisääntöjä.


#Digielämä puhuttaa, mutta mitä se on ja miksi se on niin tärkeää?

Miten maailma ympärillämme muuttuu ja miten älylaitteet helpottavat elämäämme tulevaisuudessa? Entä miten älykäs arki ympärillämme vaikuttaa hyvinvointiimme ja terveyteemme? Millainen on tulevaisuuden televisio? Soneralta puhumassa olivat Henrik Laine, Kimmo Ahvenjärvi sekä Janne Kaijärvi.


Oletko sinäkin sisältösuunnittelun Sherlock Holmes?

Miksi sisällöntuottajan sitten kannattaa olla mukana digitaaliseen elämään liittyvien sisältöjen luomisessa ensimmäisten joukossa?

Siksi, että optimointia voi hyödyntää sisältöjen tuottamisen ohella myös oman henkilöbrändin vahvistamiseen. Tästä aiheesta meille puhui Marinella, neljäs PING Helsingin perustajamusketööreistä sekä iProspectin SEO & Owned media -asiantuntija.

Mitä sitten seuraavaksi?Olethan sinäkin luomassa sitä kanssamme? Vielä ehdit hankkia lippusi tapahtumaan!


Etkot-3-web

Etkot-2-web

Etkot-8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *