8.5.18 | Helsinki, Finland
Tuesday
8 May 2018
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki, Finland

Mikä on PING Helsinki?

Mahtavaa, että löysit tiesi PING Helsinkiin, verkkovaikuttajien ja vaikuttajamarkkinoinnin tekijöiden omaan yhteisöön!

Yhteisömme palvelee niin sisältömarkkinoinnin solmuja avaavia yrityksiä kuin yhteistyökysymysten kanssa painivia sisällöntuottajia. Yksi tärkeä osa yhteisöämme ovat kumppanit, joiden joukosta löydät Suomen osaavimmat vaikuttajamarkkinoinnin tekijät ja toteuttajat.

Missiomme on palvella yhteisöämme. Haluamme tutustua sinuun ja tarpeisiisi, pohtia eettisiä kysymyksiä ja ratkaista mittaamisen haasteita.

PING Helsinki on riippumaton, kaikille avoin toimija, joka kokoaa yhteen koko vaikuttajamarkkinoinnin kentän. Haluamme kouluttaa, inspiroida, luoda verkostoitumismahdollisuuksia ja tuottaa elämyksiä, joiden kautta syntyy pysyviä tunnemuistoja.

Tavoitteemme on kehittää vaikuttajamarkkinoinnin ammattimaisuutta, läpinäkyvyyttä ja mitattavuutta ja luoda kasvun mahdollisuuksia kaikille vaikuttajamarkkinoinnin parissa toimiville. Viime keväänä julkaistu PING Ethics -koodisto on hyvä tapa päästä alkuun ja ymmärtää missä tekemisessämme on kyse. Ota kaikille avoin koodisto käyttöön jo tänään!

PINGHelsinki2016

 

Missiomme on palvella yhteisöämme. Haluamme tutustua sinuun ja tarpeisiisi, pohtia eettisiä kysymyksiä ja ratkaista mittaamisen haasteita. Etsimme aitoja esimerkkejä, miten vaikuttajamarkkinointi vaikuttaa liiketoimintaan ja sen kehittymiseen. Tuomme vaikuttajamarkkinoinnin osaksi yrityksen strategioita ja markkinoinnin suunnitelmia. Haluamme saada mukaan koko toimialan ja kaikki vaikuttajamarkkinoinnin kanssa toimivat yritykset ja yhteisöt.

PING Helsinki on riippumaton, kaikille avoin toimija, joka kokoaa yhteen koko vaikuttajamarkkinoinnin kentän.

Tavoitteemme on tuoda Suomessa tehtävä vaikuttajamarkkinoinnin osaaminen näkyväksi myös kansainvälisesti. Siihen emme pysty yksin, vaan tarvitsemme kumppaneita jakamaan tietoa, levittämään inspiraatiota ja rakentamaan tulevaisuutta kanssamme.

PINGHelsinki2016

Yhteisömme on kaikille avoin, ja toivommekin, että sinä haluat olla mukana kehittämässä yhteisöämme ja PING Helsinkiä. Kilpailun sijaan uskomme yhteistyöhön ja siihen että yhdessä tekemällä kaikki vaikuttajamarkkinoinnin tekijät ja toimijat saavat enemmän ja loppukuluttajat löytävät tiensä entistä laadukkaampien sisältöjen pariin.

Tavataan PING Helsingissä!

Inna-Pirjetta Lahti, Aku Varamäki ja Sanna Salovuori
PING Helsinki Oy:n perustajat

2 thoughts on “Mikä on PING Helsinki?

  1. PING Ethics oli enemmän kuin tervetullut koodisto pelikentälle ja sitä noudattamalla puolin & toisin sisältömarkkinoinnille on hyvä eettinen pohja.

    Onnea uusiin tiloihin, räiskyvää yhteistyötä sekä idearikasta tulevaisuutta!

    -Kohteena maailma / Rami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *